Jumaat, 3 September 2010

CAHAYA bukan KEKASIH

hi.... (sambil melambai-lambai tangan dan senyum ala-ala Miss World :) )

tak tahu nak type apa....nak cakap macam mana...aku tak pandai rapping cam mamat keding+gedik kat entry bawah ni [wahaha...belum apa-apa dah attack partner :P]

by the way..nama aku Cahaya Kekasih...orang panggil cahaya..tak pun CK...orang kata aku terlalu fokus pada seni....dan patut buat benda lain....tapi kan..masalahnye..ADE AKU KESAH? ikut suka aku la.....

# lukisan aku tak secomel contengan Rizzy~ tapi ada yang beli
# puisi aku tak segempak nukilan Rizzy~ tapi ada yang menghayati

aku nak alami semua rasa...sakit, marah, sedih, suka, bahagia, teruja...luahkan semua dengan pena dan warna...setiap karya ada cerita....takkan biar derita itu sia-sia..kosong!

bagi aku hidup ini memang sangat seni..termasuk memasak dan menjahit serta menyapu sampah....dan aku suka rakam memori penting [tak kira yang pahit atau manis]...jadi mana-mana aku pegi sentiasa ada kamera (kalau darurat kamera hp pun jadi)..seni yang paling aku gagal adalah muzik..

jadi boleh bayangkan tak??



CK = Conteng-conteng + Tulis-tulis + Klik-klik - Nyanyi-nyanyi

Rizzy = Conteng-conteng + Tulis-tulis + Nyanyi-nyanyi - Klik-klik

jadi...

CK ( Conteng-conteng + Tulis-tulis + Klik-klik) - Nyanyi-nyanyi  = Rizzy ( Conteng-conteng +Tulis-tulis + Nyanyi-nyanyi) - Klik-klik


jadi korang kire la sendiri jawapannya pasal aku pun da pening....hahaha

2 ulasan:

  1. hohoho....kutok yee...tggu la gue balas dendam..~

    BalasPadam